Кандидатствай за лектор

Сподели опита и знанията си и помогни на учениците

Global Academy Place е компания отворена към нови идеи и винаги ще бъде такава. Това е и причината да търсим нови лектори, които дори могат да създават свои курсове на теми като финанси, пазари, икономика и бизнес. Да сте лектор в Global Academy Place означава да преподавате нашите курсове и да сте част от нашия екип или да Ви помогнем да популяризирате и преподавате Вашия курс през нашата платформа.

Как да стана лектор?

Покажи какво можеш и стани част от нашия екип

Register to become a teacher

You have to to fill out this form

Всеизвестен е фактът, че ако си изключително добър в нещо, не означава, че можеш да научиш и другите на него. Лекторите на Global Academy Place се концентрират именно върху постигане на максимално развитие и оптимални резултати от страна на учениците.

Мотивацията и целенасочеността да помага на останалите превръщат специалиста в преподавател и ментор, а качеството на преподаване се измерва с резултатите на учениците.

Заплащането на нашите лектори се определя от продължителността на курса и заетите места. Допълнителна информация относно заплащането ще получите след като подадете кандидатурата си.
Вашата мотивация и умения да предавате знания, ще бъдат тествани под формата на интервю, в което ще трябва да преподадете един урок от нашите курсове или от Вашия собствен.

За да кандидатствате е необходимо да ни изпратите Вашата автобиография по имейл, както и да представите Вашата лична мотивация защо искате да сте лектор. Заявяването на вид обучение, който искате да преподавате е задължително.
Ако искате да преподавате някой от курсовете на Global Academy Place, е нужно първо да сте завършили този курс. Завършването на курс не Ви прави автоматично лектор. След завършването трябва да кандидатствате за лектор, като отличното представяне по време на обучението е задължително.

Всеки, който има свой курс и има желание да го преподава, трябва да го опише подробно курса в своята кандидатура, след което да го представи и на интервюто.