Постави си цели, започни да учиш и отключи потенциала си

Ние, Global Academy Place, вярваме, че никой, уважаващ себе си човек, не прекарва по 8 часа на ден, пет дни в седмицата, само и само да получи заплата в края на месеца. За нас работата е удоволствие и затова знаем колко по- лесно и ефективно се работи, когато обичаш това, което правиш.

Вече знаете каква е нашата мотивация. Точно тя ни кара да мотивираме и другите да развиват максимално своя потенциал независимо от предишния опит, който имат. Вярваме, че щом човек има желание да се развива, трябва да му бъде преодставена тази възможност, за да може да види най- доброто от себе си и да продължава да се развива.

С помощта на Global Academy Place, Вие ще сте способни да работите от където поискате, да изградите свой бизнес, както и да планирате успешно прогреса на Вашия бизнес. В кариерната стълба, която изградихме, ще Ви представяме нивата и начините за развитие:

Регистрирай се

By signing up, you indicate that you have read and agree to the Нива на членство.

Seller

Всеки член на Global Academy Place е способен да печели допълнителен доход от продажбите на нашите продукти. На ниво Seller доходът за Вас е 10% от стойността на продукта, който сте продали в нашата компания. Единственото изискване, за да започнете е да се регистрирате, след което да започнете да реализирате продажби на нашите курсове.

Това, което ни отличава, са възможностите за развитие, които Ви предоставяме.
Те се изразяват в следните нива:

Upgrader

Всеки, който е преминал през обученията ни, е способен в последствие да се развива сам, дори без чужда помощ. Така той/тя научава все нови и нови стратегии, модели и техники. Чрез тях е способен да допринесе и за развитието на Global Academy Place, като допълва, добавя и преправя нашите обучения. В тези случаи, той/тя ще получава 15% комисионна от стойността на продукта, който продаде. За да достигнете ниво Upgrader, трябва да имате минимум 8 продажби на наши продукти.

Builder

След като сте натрупали достатъчно опит, ще сте способен да организирате изцяло свои собствени обучения, които да спомогнат за развитието Ви, така както и за развитието на Global Academy Place. В тези случаи Вие ще получавате 20% от стойността на продукта, който сте продали. За да достигнете ниво Builder, трябва да подобрите минимум 5 видео урока.

Administrator

Нивото на администратор показва, че всяко лице, което го е достигнало, е навлязло в материята на изключително дълбоко ниво и се е доказало пред компанията ни. В тези случай Вие ще получавате 30% от стойността на продукта, който продадете за нашата компания. За да може да кандидатствате за ниво Администартор, трябва да сте създали минимум 3 видео урока.